Cabana beach Curacao: genieten op het strand

2

Tijdens onze vakantie op Curacao waren we een middag op Cabana beach Curacao. Voordat we naar Curacao gingen hadden we besloten om naar een vrijstaande vakantievilla te gaan en zoveel mogelijk authentiek Curacao te zien. Tijdens de vakantie kwamen we erachter dat je met kinderen veel kan willen, maar uiteindelijk gaat het erom dat zij het naar hun zin hebben. En op Cabana beach hadden ze het naar hun zin. In dit artikel laat ik je weten waarom!

Lees ook: alle tips over Curacao met kinderen!

Cabana beach Curacao

Dit strand is onderdeel van Seaaquarium beach, het wordt door Van der Valk Canana beach genoemd. Dit stuk strand hoort ook bij het hotel maar je kan er ook je dag doorbrengen als je geen gast van het hotel bent!

Op het strand staan allemaal fijne loungestoelen en er zijn een aantal restaurants. Er is bijvoorbeeld een bar en een snackbar. Wat wel opvalt is dat de stoelen vrij “hutjemutje” staan op het strand. Het water is prachtig en het zand voelt heerlijk. Eerlijk gezegd is het een strand waar wij zonder kinderen niet snel terecht zouden komen, want te toeristisch. Maar eigenlijk is het een fantastisch strand en zeker met de kinderen erbij.

img_6372

Kindvriendelijk Cabana beach Curacao

Wat dit strand voor kinderen zo fijn maakt is sowieso deze enorme speeltuin. De kinderen hebben hier echt uren gespeeld. Voor ons was dat ook fijn, want we konden eindelijk even rustig kletsen, een boekje lezen en om de beurt gaan zwemmen in de zee! Kindvriendelijke plekken zijn toch wel ideaal op vakantie met kleine kinderen.

Daarnaast was er een snackbar met patat, een gezellige bar met heerlijke ijskoffie en de strandstoelen zagen er goed uit. Het was op dit strand dat we dachten: onze echte reizen komen wel weer, met de kinderen staat gemak nu wat meer op de voorgrond.

Op de hoogte blijven van kindvriendelijke stranden, volg mij op Facebook!

2 Comments
  1. Anniek zegt

    Ik ontdek net je website en heb heerlijk zitten lezen. Wat krijg ik er de reiskriebels van! Jullie hebben al een aantal prachtige en verre reizen gemaakt met de kleine, inspirerend! Het klinkt ook allemaal zo makkelijk… Zelf ontdekten we de ‘digital nomad’ lifestyle net voordat ik zwanger werd. Tijdens mijn zwangerschap nog een aantal maanden in het buitenland geweest, maar toen de kleine er net was, gingen de reisplannen toch even de koelkast in. Nu zijn we 1,5 jaar verder en zitten er o.a. alweer twee wintersport trips, een weekend Kopenhagen en een maand Fuerteventura op. Over drie weken vertrekken we voor een maand naar Portugal en daarna trekken we 3,5 week met de camper door Noorwegen. Maar een lange vliegreis, die zou ik nog graag maken…

    1. Karlien zegt

      Dank voor het compliment!! Wat een heerlijke reizen hebben jullie gemaakt en wat een mooie plannen zijn dat!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.