Gezien: Incredibles 2 met kind

0

Hoe leuk is de film Incredibles 2 met kind? Blogger Lynn was onlangs bij het Kinepolis Kids weekend en deelt wat zij van de film vonden.

Zondag 24 juni was ik voor de eerste keer naar de bioscoop geweest met mijn dochter van bijna 4 jaar. We gingen naar Kinepolis Breda.

Inhoudsopgave

Kids Weekend

Het was een speciale uitvoering, want het was Kids Weekend! Dat betekende dat er allerlei randanimatie was voorzien. Limonade (speciaal want 1 met krachtdrank / 1 met snelheidsdrank), een ‘snelheidsparcours’ en daarna probeerde je even sterk te zijn als Mr Incredible.

Ook was er een spelletje met Memory kaarten, ringgooien voor precisie te testen, kleuren van de plaatjes van the incredibles figuurtjes (ja, ik beken, we hebben 4 tekeningen gemaakt en meegenomen om thuis op te hangen) en de ultieme blij-maker : een springkasteel.

Kortom, de extra’s waren al een groot succes, en dan was de film nog niet begonnen.

Zo leuk is Incredibles 2 met kind

Wat ik heerlijk vond in de bioscoop, was dat er ‘kinderzitjes’ werden voorzien, zodat mijn dochter hoger kon zitten dan wij, en niets moest missen van de fim!

De film begon, en de oogjes van mijn dochter gingen nog wijder open.

In Incredibels 2 staat Helen in de spotlight als superheld. Ondertussen houdt Bob  met zijn dagelijkse heldendaden huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, draaiende. Al snel staat alles op zijn kop, want een schurk wil alles in gevaar brengen. De superhelden gaan de strijd aan!

De film zelf was geweldig, zowel voor de dochter, als voor ons. En met sommige momenten was deze film echt hilarisch. Baby Jack-Jack is mijn persoonlijke favoriet! De eerste film vond ik geweldig, de tweede vind ik ook fantastisch!

Onze dochter is bijna 4 jaar en voor haar was de film ontzettend leuk. En ook voor ons was deze film top. Een echte familiefilm dus en ik raad je zeker aan om erheen te gaan!

Onze terugblik op het bezoek aan de bioscoop

Kortom, het was een fantastische dag, met leuke herinneringen, een fantastische film, en geweldige eerste indrukken.

Ik vond het ook heerlijk dat er een pauze was voorzien, voor de beentjes te strekken, even aandacht af te leiden, en natuurlijk nog een paar sprongen maken op het fantastisch springkasteel (en uiteraard toiletbezoek, bijtanken van krachtdrank/snelheidsdrank)

Lees verder over uitjes met kinderen

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.