Kidsproof hotspot Safari Lodge Zandvoort

4

Even geleden was ik met de kinderen een dag naar Zandvoort. Het was zo’n stralende zomerdag en daar hoort strand, zee en pizza bij (vind ik!). In Zandvoort kan je voor pizza’s op het strand terecht bij Safari Lodge, een heerlijke strandtent met in de zomer kampvuurtjes en in de winter een open haard. In deze blog laat ik je weten waarom deze strandtent zo fijn is.

Safari Lodge Safari Lodge

Safari Lodge entree

Als je bij Safari Lodge naar binnen gaat, loop je over een weggetje en het voelt direct Afrikaans. Voor mij een goed teken, want ik houd van Afrika. Op de website lees je ook over Afrika: “Een ongedwongen en inspirerende strandtent met een Zuid- Afrikaans tintje. Verwacht bij de Safari Lodge een creatieve keuken met veel verse en biologische producten.” De kinderen zoeken de ideale plek om met zand te spelen, ik ga zitten op een van de heerlijke banken. Een tijdschrift erbij en genieten maar!

 

IMG_20160511_172831

IMG_20160511_172848

Kindvriendelijke hotspot

Met de kinderen ben ik een groot deel van de middag bij deze strandtent in Zandvoort geweest. Het personeel is vriendelijk, de kinderen mogen rondlopen en er is heel veel zand. Ook vind je op de kaart gerechten voor kinderen, perfect dus.

IMG_20160511_173820

Menukaart

Pizza’s! En deze zijn heerlijk. Je kan terecht voor een kop koffie, ontbijt, lunch en diner. Salades, broodjes, vlees, vis en vega. De kaart is uitgebreid. Een curry, soep of spareribs. Zeker weten dat er iets voor jou tussen zit.

Surfen en kitesurfen

Sinds deze zomer ben ik aan het windsurfen. Daarvoor kan ik in Waterland het water op. Wil je golfsurfen of kitesurfen, dan zit je bij deze strandtent ook goed! Binnenkort SUP boarden te huur, ook kan je lessen kitesurfen en gewoon surfen volgen. Douches en kluisjes zijn aanwezig.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven

4 Comments
 1. Claudia zegt

  Wauw dat ziet er geweldig uit! Mijn vriend en ik zijn deze zomer gaan golfsurfen en hebben de smaak te pakken. Dit ga ik zeker onthouden.

 2. karlien zegt

  Wat tof dat jullie golfsurfen, ik wil dat ook een leren.

 3. Rowan zegt

  Wat een leuke strandtent, ziet er gezellig uit!

  1. karlien zegt

   Thanks, is echt een aanrader!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.